Bakken en braden in de horeca

In de horeca maakt u vaak massaal gerechten klaar voor meerdere personen. Van paellapannen tot aspergepannen en meer. De keuze is reuze. Het is dan ook belangrijk dat u ruime en duurzaam geproduceerde pannen e.d. heeft. Zo kunnen ze extra jaren meegaan en staat u nooit zonder. Let wel op bij de aankoop of u op gas of inductie werkt. Niet elke pan is geschikt voor inductie.

Meer producten:

Koelen en vriezen

Warmhouden

Gastronormbakken

Gastronorm is voor de professionele horeca keuken. Gastronormbakken worden gebruikt voor o.a. het bewaren van koude en warme gerechten. Maar ze zijn zeker zo geschikt voor de voorbereiding bijvoorbeeld uien en wortels te schillen en klaar te zetten. Zo kan de kok sneller zijn of haar werk doen. Daarnaast zijn ze ook geschikt om te bezorgen op locatie. Zo blijft het warme gerecht ook echt warm.

Gasfornuizen

Let altijd goed op het formaat van het gasfornuis. In de horeca moet u altijd passen en meten met de ruimtes die u heeft. Wanneer u een te groot fornuis kiest, heeft u bijvoorbeeld geen opbergruimte of koelruimte in de buurt meer.

Bakblikken en bakplaten

Een grote horeca onderneming is pas compleet met duurzame bakblikken en bakplaten. Of het nu om ovenschalen gaat of bakplaten voor brood of broodjes: de keuze is reuze. Let bij de bakblikken en platen op dat ze een GN norm of bakkerij norm hebben, deze gaan langdurig mee. U heeft het in verschillende materialen: RVS, plaatstaal, gietijzer, noem het maar op. Een echte horeca groothandel bezit vele soorten.

Braadsledes

Om vlees perfect te garen in een professionele oven heeft u een goede braadslede nodig. Veel horeca groothandels bieden hier ook garantie op. Dus beter een van een paar tientjes meer dan jaarlijks een nieuwe moeten aanschaffen. Dit levert op langere termijn meer op.