Bestek

Wanneer u voor uw horeca onderneming op zoek gaat naar bestek zijn er een aantal dingen belangrijk. Het moet passen bij de sfeer of inrichting van uw onderneming. Daarnaast is het zeker zo belangrijk dat het vaak gewassen kan worden omdat het veelvuldig gebruikt wordt. Ook moet u denken aan de sterkte van het materiaal. U wilt uiteraard niet dat klanten hun voedsel niet kunnen snijden.

Onze producten:

Koelen en vriezen

Bakken en braden

Warmhouden

Wat heeft (bijna) iedere horecazaak aan bestek in huis?

  • Tafel lepel
  • Tafel vork
  • Steak mes
  • Tafel mes
  • Vis vork
  • Ontbijt vork
  • Dessert lepel
  • Dessert mes
  • Dessert vork
  • Soep lepel
  • Ontbijt lepel
  • Taart vork
    En nog veel meer…

Hoe kiest u het juiste bestek?

Vaak heeft u keuze uit een bepaalde serie van een merk. Zo wilt u bij een klassieke eetgelegenheid ook klassiek bestek. Maar bij een steak house heeft u weer steak messen nodig om het zo makkelijk mogelijk voor uw klanten te maken. Het is belangrijk om niet op kwantiteit van een merk of serie te filteren, maar op de kwaliteit. Een goede recensie is immers meer waard dan een vork of mes van een euro goedkoper. Wanneer u ook friet e.d. serveert is het leuk om daarbij weer een frietmandje te serveren. Zo zijn er ook verschillende soorten planken te verkrijgen van simpel en praktisch tot compact maar functioneel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid begint een steeds grotere rol te spelen bij de meeste ondernemers. Dit komt doordat u uw klanten niet teleur wilt stellen en bij bijvoorbeeld een goede steak hoort ook een stevig mes om hem mee te snijden. Daarnaast draagt u ook bij aan een beter milieu en een langere levensduur van uw bestek. Dit wil toch iedereen?!

Benodigdheden voor de keuken

Ook de kok mag niet vergeten worden bij het aanschaffen van bestek. Zo heeft hij onder meer het volgende nodig:

  • Lepels zoals een opscheplepel, juslepel, soeplepel en een pollepel zijn nodig. Maar vergeet niet dat in het restaurant ook koffie en thee geschonken wordt en daar heeft u weer koffie-, Latte Macchiato- en theelepels voor nodig.
  • Messen zoals een vleesmes, vismes, botermesje of een kreefthaak. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende schilmessen.
  • Ook een taartschep en een kaasschaaf zijn onmisbaar in de meeste keukens.